Bij boerderij Zeevangshoeve bestel je snel en eenvoudig grasgevoerd rundvlees en betaal je bij aflevering.
pinnen ook mogelijk!
Handig!
Ons vlees is vacuüm verpakt & diepgevroren- perfect voor in de vriezer!
Tip!! Ontdooi het vlees door het een dag van te voren in de koelkast te leggen. Laat het vlees 30 min voor bereiden op kamertemperatuur komen voor de ultieme smaakbeleving!
openingstijden:
ma t/m za 10:30 - 12:00 en van 13:30 - 18:00
zondag gesloten
Boerderij Zeevangshoeve
Zeevangszeedijk 5b
1135 PZ te Edam.
-
Ossenworst (per stuk) € 4,95
-
Bavette (ca. 350 gr.) € 11,60
-
Entre Cote (ca. 350 gr.) € 12,60
-
Cote du Boeuff (ca. 800 gr. ) € 33,17
-
Tartaar Burgers (ca. 230gr.) € 5,75
-
Longhaas (ca. 300 gr.) € 8,25
-
Diamanthaas (ca. 200 gr.) € 5,50
-
Flat iron steak (ca. 200 gr.) € 11,00
-
tri trip (ca. 1000 gr.) € 35,00
-
Riblappen (ca. 500 gr.) € 9,75
-
braadworst worst € 4,00
-
Rundergehakt (ca. 500gr.)
€ 7,75€ 6,75 -
Hacheevlees (ca. 500 gr.) € 9,50
-
-
Runder BBQ worstjes (verpakt per twee ca. 200gr.)
€ 4,00€ 3,00 -
Runder wang (ca. 500 gr.) € 9,75
-
Runderlever (ca. 350 gr.) € 4,03
-
Runderstaart (ca. 200 gr.) € 3,40
-
Soeppakket (ca. 500 gr.) € 6,30
-
Picanha (ca. 800 gr.) € 20,40
-
Runder rookworst (ca. 230gr.)
€ 5,41€ 3,00 -
Rollade (ca. 500 gr.) € 12,00
-
rosbief (ca. 500 gr.) € 12,00
-
Eieren 10 stuks € 4,00
-
eieren 6 stuks € 2,40